/, Mérők/WIKA 212.20 réz mérőműves nyomásmérők

WIKA 212.20 réz mérőműves nyomásmérők

Elfogyott

Cikkszám: 212.20 Kategóriák: ,

Leírás

Gyártói adatlap

Alkalmazások:
Gép- és üzemépítés
Építő szervízek
Hűtéstechnika
Gáznemű és folyékony közegekhez, amelyek nem nagyon viszkózusak vagy kristályosodnak és nem támadják meg a rézötvözet alkatrészeit

Különleges tulajdonságok:
Hosszú élettartam, robusztus
Költséghatékony és megbízható
A WIKA membrán tömítésekkel kombinálható
Német Lloyd jóváhagyás
A skála 0… 1000 bar-ig terjedhet

Leírás:
A mechanikus 212.20 típusú bourdon csöves nyomásmérő rozsdamentes acélból készült tokkal és rézötvözetből készül.

A 212.20 modell megfelel az EN 837-1 nemzetközi iparági szabvány követelményeinek.

Gyakran használják a gépgyártás, az üzemépítés és építőipari szolgáltatások területén. A 212.20 modell hűtő alkalmazásokban is használható.

Az termékek 100 és 160 mm névleges méretekben kaphatók, és IP54 behatolás elleni védelmet nyújtanak. 1.0 pontossági osztályával ez a nyomásmérő alkalmas a feldolgozóipar számára is.

A moduláris felépítés lehetővé teszi a folyamatok csatlakozások, a névleges méretek és a skálatartományok sokféle kombinációját. Ez a nagy szórás lehetővé teszi a műszer egyetemes használatát az ipari szektorban.

A vezérlőpanelekbe történő felszereléshez a manométerek felszerelhetők karimával vagy háromszög alakú előlapokkal és rögzítő tartóval.

Brand

WIKA

WIKA nyomásmérők - ha megbízható adatokra van szüksége

WIKA nyomásmérőkWIKA nyomásmérők széles választékban, megbízható cégtől, megfizethető áron. Forduljon hozzánk bizalommal, válassza magas minőségű nyomásmérőinket! 

A nyomásmérők rendkívül fontos szerepet töltenek be például a vegyiparban, a különféle erőművekben, a gépgyártásban, az orvostechnikában, de gondolhatunk itt a hétköznapibb alkalmazásokra is, mint a fűtéstechnika vagy a légkondicionálás. Ha pontos adatokra van szükségünk a nyomásról, akkor kulcsfontosságú, hogy megbízható mérőműszerrel dolgozzunk. Ha Ön éppen ilyet keres, akkor a WIKA nyomásmérők között érdemes körülnéznie! 

Cégünknél a WIKA nyomásmérők rendkívül széles választékban elérhetőek. Kínálatunkban megtalálhatóak teljesen rozsdamentes készülékek, réz mérőműves, oxigénre alkalmas csőrugós kivitelű, biztonsági csőrugós kivitelű, valamint differenciál nyomásmérők is, de ügyfeleink rendelkezésére állunk határérték kapcsolókkal (elektronikus kontaktusokkal) is. A WIKA nyomásmérők minden ipari területen megállják a helyüket, hiszen rendkívüli pontosság, megbízhatóság és tartósság jellemzi őket. A hosszú élettartamuknak köszönhetően sokáig nem kell új készülék beszerezésével foglalkoznia annak, aki mellettük dönt. 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a WIKA nyomásmérőkkel kapcsolatban. A mérőműszereket kedvező áron kínáljuk, érdemes velünk felvenni a kapcsolatot és pontos ajánlatunkat kérni. Akár agresszív gázról, akár vízről vagy valamilyen savas folyadékról van szó, a WIKA nyomásmérők között megtaláljuk majd Önnek az ideális megoldást, amivel garantáltan elégedett lesz! Nálunk kiváló készülékeket vásárolhat elérhető áron, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni.  

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését a WIKA nyomásmérőkkel kapcsolatban, ne habozzon, tekintse meg termékeinket a honlapunkon! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, ők szívesen segítenek Önnek mindenben akár még ma!