/, Mérők/WIKA 111.10, 111.12 réz mérőműves nyomásmérők

WIKA 111.10, 111.12 réz mérőműves nyomásmérők

Elfogyott

Cikkszám: 111.10 Kategóriák: ,

Leírás

Gyártói adatlap

Alkalmazások:
Gáznemű és folyékony közegekhez, amelyek nem nagyon viszkózusak vagy kristályosodnak és nem támadják meg a rézötvözet alkatrészeit
Pneumatika
Fűtés és légkondicionálás
Orvosi technika

Különleges tulajdonságok
Megbízható és költséghatékony
Tervezés az EN 837-1 szabvány szerint
Névleges méret: 40, 50, 63, 80, 100 és 160
A skála 0 … 400 bar-ig terjedhet

Leírás:
A 111 modell nyomásmérői a bevált Bourdon csőmérő rendszeren alapulnak. Nyomás alatt a Bourdon csőnek a beeső nyomáshoz viszonyított eltérését egy összeköttetésen keresztül továbbítja a kijelzőhöz.

A moduláris kialakítás sokféle kombinációt tesz lehetővé a ház anyagok, a folyamatcsatlakozások, a névleges méretek és a skálatartományok között. Ennek a nagy szórásnak köszönhetően a műszer, ipari alkalmazások széles körében használható.

A vezérlőpanelekbe történő felszereléshez a nyomásmérőket, a technológiai csatlakozástól függően, felületre szerelhető peremmel vagy háromszög alakú előlappal és szerelőkonzollal is fel lehet szerelni.

Brand

WIKA

WIKA nyomásmérők - ha megbízható adatokra van szüksége

WIKA nyomásmérőkWIKA nyomásmérők széles választékban, megbízható cégtől, megfizethető áron. Forduljon hozzánk bizalommal, válassza magas minőségű nyomásmérőinket! 

A nyomásmérők rendkívül fontos szerepet töltenek be például a vegyiparban, a különféle erőművekben, a gépgyártásban, az orvostechnikában, de gondolhatunk itt a hétköznapibb alkalmazásokra is, mint a fűtéstechnika vagy a légkondicionálás. Ha pontos adatokra van szükségünk a nyomásról, akkor kulcsfontosságú, hogy megbízható mérőműszerrel dolgozzunk. Ha Ön éppen ilyet keres, akkor a WIKA nyomásmérők között érdemes körülnéznie! 

Cégünknél a WIKA nyomásmérők rendkívül széles választékban elérhetőek. Kínálatunkban megtalálhatóak teljesen rozsdamentes készülékek, réz mérőműves, oxigénre alkalmas csőrugós kivitelű, biztonsági csőrugós kivitelű, valamint differenciál nyomásmérők is, de ügyfeleink rendelkezésére állunk határérték kapcsolókkal (elektronikus kontaktusokkal) is. A WIKA nyomásmérők minden ipari területen megállják a helyüket, hiszen rendkívüli pontosság, megbízhatóság és tartósság jellemzi őket. A hosszú élettartamuknak köszönhetően sokáig nem kell új készülék beszerezésével foglalkoznia annak, aki mellettük dönt. 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a WIKA nyomásmérőkkel kapcsolatban. A mérőműszereket kedvező áron kínáljuk, érdemes velünk felvenni a kapcsolatot és pontos ajánlatunkat kérni. Akár agresszív gázról, akár vízről vagy valamilyen savas folyadékról van szó, a WIKA nyomásmérők között megtaláljuk majd Önnek az ideális megoldást, amivel garantáltan elégedett lesz! Nálunk kiváló készülékeket vásárolhat elérhető áron, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni.  

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését a WIKA nyomásmérőkkel kapcsolatban, ne habozzon, tekintse meg termékeinket a honlapunkon! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, ők szívesen segítenek Önnek mindenben akár még ma!