//Danfoss VLT® Lift Drive LD 302

Danfoss VLT® Lift Drive LD 302

Elfogyott

Cikkszám: LIFT Kategória:

Leírás

A VLT® Lift Drive 45 °C alatti környezeti hőmérsékleten történő üzemeltetés esetén legalább 2,1 millió cikluson át megbízható működést és kiemelkedő utazási kényelmet biztosít. Az elektromos motorvezérlő kapcsolók nélkül működő készülék kevesebb mint 10 perc alatt beszerelhető és üzembe helyezhető, így új és modernizálási projektek esetén egyaránt ideális megoldást kínál.

A bármilyen típusú motorral (ideértve az aszinkron-, az indukciós, az állandó mágneses, a rézrotoros vagy közvetlenül a hálózathoz csatlakozó állandó mágneses motorokat) együttműködő VLT Lift Drive köteles vagy hidraulikus felvonóknál is használható, nyílt és zárt hurkú rendszerekben egyaránt.

Kompakt kialakításának és intelligens hűtési koncepciójának köszönhetően akár kisméretű helyekre is könnyen beszerelhető. A beépített funkciók széles köre révén nincs szükség kiegészítő komponensekre. A méretezhető RFI-szűrők segítségével minimalizálható az elektromágneses interferencia, az integrált DC-fojtótekercsek pedig elnyomják a harmonikusokat, miközben biztosítják a frekvenciaváltó megfelelését a vonatkozó EMC-szabványoknak, és kiváltják a feszültségcsökkentő és -növelő transzformátorokat.

Tápfeszültségek és a teljesítménytartomány 

380–400 V…4–55 kW

Jellemzők és előnyök

  • A számos zajcsökkentő funkciónak köszönhetően magasabb szintű utazási komfort biztosítható
  • Jelentős energiamegtakarítás érhető el, mivel a hűtőventilátorok csak akkor működnek, ha feltétlenül szükséges
  • A frekvenciaváltó gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhető, mivel minden visszacsatoló rendszerhez hozzákapcsolható, illetve mindössze 10 paraméter beállítására van szükség
  • A speciális bevonattal ellátott áramköri kártyáknak köszönhetően a frekvenciaváltó durva környezetekben is megbízhatóan működik
  • Az alkatrészek a robusztus kivitelnek köszönhetően a nagyfokú rezgésnek kitett környezetekben is stabilan a helyükön maradnak.

Alkalmazási területek

Közepes méretű és magas lakóépületekben, valamint kereskedelmi épületekben használt felvonók, ipari telephelyeken alkalmazott teherliftek, tárnákban használt felvonók, szabadidős alkalmazások (pl. síliftek, hajóemelők, repülőgépliftek vagy emelők, járműemelők, mozgójárdák).

Számítógépes eszközök

VLT® Motion Control Tool MCT 10
VLT® Motion Control Tool MCT 31
Danfoss HCS (harmonikusszámító szoftver)
Danfoss Servo Sizer
VLT® Energy Box

További információk

Tápellátás

0,18Kw – 22Kw, 4Kw – 55Kw

Feszültségosztály

380 – 400V

Gyártók

Danfoss

Brand

Danfoss