Találatok: 36

Bürkert resistAppTeszteljen folyadékokat és anyagokat és ellenőrizze a kémiai ellenállásukat az új Bürkert resistApp alkalmazással. Most elérhető a Bürkert weboldalán és letölthető a Play Áruházban és az App Stores-ban.


Olyan anyagot keres, amely ellenáll az agresszív folyadéknak?
A Bürkert resistApp egy új alkalmazás, amely egyszerűsíti a megfelelő anyagok kiválasztását Bürkert termékek használatakor.
Tudj meg többet
Találatok: 46

Újdonság a Bürkertől!Új típusú 8652-es Pneumatikus Szelep szigetet fejlesztett a Bürkert.

A 8652 AirLINE típusú pneumatikus szelepet speciálisan a folyamat automatizálási alkalmazásokhoz fejlesztették ki. Új diagnosztikai funkciók láthatók az LC-kijelzőn. Mind a szöveg, mind a szimbólumok olyan információkat mutatnak, amelyek megkönnyítik az értékek kielmzését. Ez a telepítés és az üzembe helyezés során is időt takarít meg. Továbbá a diagnosztikai információ a PLC-ben is elérhető, amely lehetővé teszi a műszer állapotának gyors áttekintését. A hardver optimális szekrény aljára történő felszereléshez. Természetesen az AirLINE DIN sínre történő rögzítése is lehetséges. Fontos pneumatikus funkciók mellett fokozza a folyamatbiztonságot. Például a szabályozószelepek biztosítják, hogy a nyomáscsúcsok miatt nem kellejen működtetési zavaroktól tartani.

Előnyök:
- Kompakt kivitel
- Diagnosztika világos szövegben az LC-kijelzőn
- A folyamat megbízhatósága pneumatikus funkciókkal
- A szekrény fenekére szerelhető


Találatok: 59

Új Gyártó Partnerink között.A SAGA Kereskedelmi Kft. örömmel értesít mindenkit, hogy újabb gyártóval bővült partnereink sora.Az SMC a világ vezető pneumatikai szakértője. A standard kínálata több mint 12.000 termékcsoportot foglal magába, és számtalan variációs lehetőséget nyújt a szűréstechnika, szeleptechnika, végrehajtó elemek, vákuumtechnika, szenzortechnika, valamint az elektromos vezérlés- és hajtástechnika területén.

Az SMC 1959-ben Tokióban, Japánban alakult, mint színterezett fém szűrőket gyártó cég. Az cég evolúciója során az alap pneumatikától egészen a finom automatizálási megoldásokig jutott. Mára az SMC gloábális piaci részesedése 30%, valamint 65% Japánban.

A tokiói központú SMC 83 országban, közel 500 értékesítési irodával kínál automatizálási megoldásokat, mind az 5 kontinensen. A szoros vevői kapcsolatokat több mint 8200 értékesítési mérnök ápolja.

Az SMC nem csak az egyéni és globális kiszolgálásra törekszik, hanem a folyamatos innovációra is.
A jó hírű gazdasági magazin, a "Forbes" az SMC-t teljesítménye alapján már sorozatban a harmadik alkalommal választotta be "A világ leginnovatív vállalkozásai Top 100" közé.

Világszerte 36 termelési központjával az SMC rövid úton elérhető, átfogó hálózatával garantálja a minőségi és innovatív termékek folyamatos ellátását a világ bármely pontján.

Találatok: 54

Korszerű ipari automatizálás? Velünk lehetséges! Manapság a gyártási és ipari területeken is megjelentek azok az innovációk, amelyekkel jóval hatékonyabbá és gyorsabbá vált a különböző produktumok előállítása. Ha nem szeretné, hogy ipari vállalkozása kimaradjon a modern megoldásokból, keressen minket az ipari automatizálásért!

Az ipari automatizálás terén nem ismerünk lehetetlent, igyekszünk minden olyan elképzelést megvalósítani, amelyek hozzájárulhatnak a hatékony és gyors gyártási folyamatokhoz! Az általunk végzett munkát gondos tervezés előzi meg, és a szállításban is segítséget tudunk nyújtani. Mivel az ipari automatizálás terén naprakészek vagyunk, az általunk alkalmazott technikák a legkorszerűbb megoldások szerint jönnek létre, amihez megbízható eszközöket és alkatrészeket használunk fel.

Elérhetőségeinken további tájékoztatást adunk az ipari automatizálással kapcsolatban. Várjuk hívását, keressen bennünket bizalommal!