BÜRKERTA Bürkert a világ egyik legnagyobb mérőműszer gyártója. A német gyártó mind folyadékok, mind gázok mérésére professzionális megoldásokat kínál .

A Bürkert termékskálája rendkívül szerteágazó, kezdve az egyszerűbb mágnesszelepektől, a pneumatikus szabályzó szelepeken és a tömegáram mérőkön át, egészen a komplex szelepszigetekig. Szinte minden terméküket el lehet látni a 21.századi igényeknek megfelelő visszajelző, vagy jeltovábbító rendszerrel, amelyek segítik a mért adatok kiértékelését, rendszerbe juttatását és az egységes ellenőrzést, valamint a rendszerirányítást.

A Bürkert magyarországi forgalmazójaként célunk, hogy mindenben segítsük és támogassuk azon vevőink igényeit akik a Bürkert által gyártott termékeket használják, vagy kívánják használni a jövőben. Segítséget nyújtunk fejlesztésben, gép felújításban, gép építésben, akár Bürkert gyártmányú termékről van szó, akár más gyártót váltanának Bürkert-re. Ha szükséges, a gyártó képviselőivel helyszíni felmérést is végzünk, és szívesen segítünk a tervezési folyamatoknál is.

Vezető termék kategóriák:


Bürkert mágnesszelepek: Bürkert pneumatikus szelepek(szabályzó szelepek):
Bürkert Mágnesszelepek Bürkert Szabályzó szelepek
Bürkert pneumatikus szelep szigetek: Bürkert tömegáramlás mérők:
Bürkert pneumatikus szelep szigetek Bürkert tömegáramlás mérők
Bürkert membránszelepek:
Bürkert membrán szelepek


A Bürkert professzionális megoldásokat kínál gyógyszer- és élelmiszeripar gyártóknak/képviselőknek. Külön ágazat foglalkozik a cégen belül a gyógyszeripari megoldások fejlesztésével és támogatásával, ezáltal minden lehetséges segítséget meg tudunk adni partnereinknek.

További termékekről a gyártó saját oldalán tájékozódhat:Bürkert