Konczi Dániel
Hits: 236

Bürkert.en

BÜRKERTBürkert is one of the world's leading manufacturers of measurement and control systems for liquids and gasesThe product range of Bürkert is extremely diverse, ranging from simpler solenoid valves, pneumatic control valves and mass flow meters to complex valve islands. Almost all of their products can be equipped with the 21st century requirements feedback or control system that helps evaluate, systemize and system control.

As a Hungarian distributor of Bürkert , we aim to help and support the needs of our customers who use or want to use the products Bürkert . We provide assistance in development, machine refurbishment, machine construction. If necessary, we also carry out on-site surveys with the manufacturer's representatives and we shuold also like to help with the design process.

I need more informationBürkert.en
Konczi Dániel
Hits: 610

Siemens

SIEMENS

A 170 éves történetre visszatekintő Siemens egyike a világ vezető technológiai vállalatainak. Globális jelenléte közel kétszáz országra terjed ki.
1887-ben történt piacra lépése óta hazai vállalatai révén is jelentős mértékben járult hozzá az ország iparának, gazdaságának, infrastruktúrájának fejlődéséhez, modernizálásához. E hosszú, immár három évszázadot átfogó cégtörténet a folyamatos megújuláson, innováción alapul: a gyorsan változó, folyamatosan fejlődő piaci igényeket nemcsak követjük, hanem sok területen meghatározó szerepünk van a kor kihívásaira válaszokat adó megoldások kialakításában.

A Siemens jelenleg több mint 3000 munkavállalót foglakoztat Magyarországon három telephelyen.

A Gizella úti központi telephely mellett két további helyszínen folytat termelőtevékenységet a Siemens. Csepelen, az Energy Management Budapesti Üzeme elsősorban külföldi piacra gyárt száraz- és olajos transzformátorokat, a Késmárk utcai telephely, a Power and Gas Budapesti Üzem pedig turbinalapát- csapágyház- és komponensgyártással, anyagvizsgálattal valamint gőzturbinák, kompresszorok gyártásához kapcsolódó mérnöki munkával járul hozzá a Siemens magyarországi tevékenységéhez.Siemens folyamat automatizálás termékkatalógus
Siemens HVAC katalógus

Konczi Dániel
Hits: 672

Bürkert

BÜRKERT

A folyadékvezérlő rendszerek vezető partnere 70 éve.

A Bürkertet 1946-ban, Németországban alapította Christian Bürkert, aki olyan innovatív termékek kifejlesztésével és gyártásával kezdte mint a lábmelegítők, sütő vezérlések és az inkubátorok hőszabályozó rendszerei. Miközben ezen termékek megfeleltek a kor követelményeinek, az évek múlásával a vállalat egyre inkább a szeleptechnikára kezdett összpontosítani, és hamarosan az ipari mágnesszelepek nemzetközi referenciaértékévé vált.

A sikertörténet megérkezik

A víziójának, ellenállhatatlan energiájának, és innovatív gondolkodásának köszönhetően Christian Bürkert felépített egy olyan vállalkozást, amely jelenleg a világon élen jár a folyadék-vezérlőrendszerek tervezésében és gyártásában, és mindent kínál az egyes szelepektől egészen a csúcsminőségű szenzorokig.

Az úttörő szellem él

Sajnos Christian Bürkert 1971-ben életét veszítette repülőgép balesetben és nem élte meg, hogy láthassa teljes mértékben megvalósulni álmait. Úttörő szelleme azonban a családi tulajdonú vállalkozásban él tovább, ami alapvető az erősen motivált alkalmazottaknak körében is, akik képességeikkel, szakértelmükkel és ötleteikkel hozzájárulnak ahhoz, hogy Bürkert önálló piacvezető pozícióját napról napra fenntartsák.Bürkert Gas

Bürkert Water

Bürkert Micro

Bürkert HygienicKonczi Dániel
Hits: 624

Danfoss

DANFOSS
Engineering Tomorrow
Aktív szerepet játszunk a gyorsan változó világ fejlődésének legfontosabb területein: tevékenységünk középpontjában az infrastruktúra, az élelmiszerek, az energia és a klíma kérdései állnak. Az égbe nyúló, több milliós városok. A gazdagabb aratás a növekvő népesség élelmezésének megoldására. Az étel frissen és gyermekeink melegen tartása egy olyan világban, amely kevesebből többet tud teremteni.

Danfoss Fűtéstechnika

Danfoss Ipariautomatika


íbr>