Vezetőképesség mérő műszer folyadékanalizáláshoz

vezetőképesség mérő műszerek

vezetőképesség mérő műszer folyadékanalizáláshoz több változatban elérhető! A laborműszerekből is kiváló minőséget biztosítunk a vásárlóinknak!

A vezetőképesség mérő műszerekkel általánosságban a laborokban lehet találkozni, azonban a megfelelő modelleket terepen is alkalmazzák. A folyadékanalizálásra rendszeresen igény mutatkozik a mezőgazdaság területén, de az ipar különböző ágazataiban, tudományos laborokban is hasznát veszik. Létezik ipari és otthoni használatra is tervezett műszer. A komoly modellekkel végzett folyadékelemzés pontos és megbízható eredményt produkál, amit biztonsággal fel lehet használni tesztekhez, gyártási folyamatokhoz stb.

A vezetőképesség mérő műszer segítségével ivóvíz, tápoldat, talajvíz, öntözővíz vagy tisztított víz analizálása több tulajdonságra kiterjedve történik meg. A műszer képes mérni a folyadék hőmérsékletét, illetve megmutatja a vezetőképesség mértékét pontos adatokkal. A vezetőképesség a folyadékban előforduló só ionok mennyiségének függvénye. Minél több van az ionokból, annál nagyobb az elektromos vezetőképesség.

Forduljon  hozzánk bizalommal és ismerje meg a Bürkert által tervezett és gyártott termékeket vezetőképesség mérő műszer kategóriában! A minőség-ellenőrzés megbízható műszereit kínálja több változatban is a gyártó. Az érzékeny, precíz és professzionális mérést biztosító eszközök kiváló ár-érték arányban rendelhetőek meg.

Az ipari automatika területén rendszeresen alkalmazott eszközöket forgalmazunk a webáruházunkban, ahol Ön is megtalálja azt a terméket, ami a céljainak megfelelő teljesítményt tud nyújtani. Az általunk forgalmazott vezetőképesség mérő műszerek a Bürkert márka megbízható termékei, amiket a megrendelést követően gyorsan kiszállítunk a vásárlóknak. A kínálatban a vezetőképesség mérésére tervezett eszközök mellett zavarosságmérő kocka, klórtartalom és ph érték kimutatására tervezett termékek is elérhetőek. Kérjen pontos árajánlatot az Önt érdeklő termékekről, vegye a fel a kapcsolatot a kollégánkkal az egyik elérhetőségünkön!

2023-05-09T11:03:13+00:00