Újra teljes kapacitáson működik a Strumentazione gyár!

A vírus elleni védekezés érdekében hozott kormányzati döntéseknek eleget téve olasz partnerünk a Strumentazione is kénytelen volt korábban több hétre leállítani a termelést.

Ezen a héten viszont azt a megnyugtató hírt kaptuk, hogy újra teljes létszámmal és teljes kapacitáson működik a gyár. Partnerünk széles választékban gyárt nyomás és hőmérséklet mérő eszközöket.

A jelenlegi helyzetben nagyon fontos számunkra vásárlóink egészségének a védelme, ezért most különösen jó, hogy a Strumentazione gyárban a csomagok összeállítása teljesen automatikus. Ennek köszönhetően nem csak biztonságos de gyors is a kiszállítás. Gyártói raktáron lévő termékek általában maximum 10 munkanap alatt ügyfelünkhöz tudjuk juttatni, valamint saját Budapesti raktárunkból, a délig leadott rendeléseket már másnap teljesíteni tudjuk.

A gyár sok különböző típusú membrán tömítést kínál melyek szinte mindegyik mérőre rászerelhetők. Ennek az összeszerelése kb. 5 munkanappal növeli a szállítási időt, de van hogy így is belül tudunk maradni a korábban írt 10 munkanapos határidőn.

Amennyiben kalibrációs bizonylatra lenne szükség, az 3  munkanappal toldja meg a szállítási időt.

Igény szerint a gyártó vállal speciális kivitelezéseket is.

Termékeink és raktár készletünk felől érdeklődjön a www.nyomasmero.com oldalunkon vagy a sales@sagakft.hu címen

2020-05-06T12:47:12+00:00