Új IO-Link komunikáció 8681-es Bürkert szelepvezérlőhöz

Új IO-Link komunikáció 8681-es Bürkert szelepvezérlőhöz

Tisztelt Partnereink/Vevőink!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy megújul a Bürkert 8681-es típusú szelepvezérlője. Mostantól ez a típusú vezérlő támogatja az IO-Link kommunikációt is.

Ez a típusú vezérlőfej csatlakoztatható a legtöbb piacon lévő higiéniai folyamatszelephez, ennek köszönhetően a jövőben már minden ilyen szelep csatlakoztatható az ipari hálózatba vagy hasonló fieldbus rendszerekbe.

Az IO-Link egy nyílt kommunikációs szabvány, amely terepi szinten megfelel az Ipar 4.0 követelményeinek az intelligens terepi eszközök és a vezérlő szint közötti nagy teljesítményű digitális kommunikációra vonatkozóan. Az IO-Link-et könnyű integrálni a jelenleg használt fieldbus és automatizálási rendszerekbe. Az IO-Link népszerűsége az utóbbi években gyorsan növekedett.

Az IO-Link-el a Bürkert vezérlőfeje új lehetőségeket teremt a diagnosztikában és paraméterezésben. A gyártó irányába támasztott elvárásoknak megfelelően ezen eszközök előrejelzik a karbantartás szükségességét, minimalizálják a leállási időt és fokozzák a folyamat biztonságot. Köszönhetően az egyszerű integrálhatóságnak megkönnyíti a projekt és rendszer tervezési folyamatokat.

A gyártó ilyen és hasonló rendszereivel szeretné támogatni partnereit a gyárak és üzemek digitalizálásában és automatizálásában.

A termékekkel kapcsolatos kérdéseikkel, forduljon hozzánk bizalommal.
Vegye fel velünk a kapcsolatot a sales@sagakft.hu címen.

2020-01-06T13:16:02+00:00