Komplett automatizálási megoldások a SAGA-tól!

2020-ban elkezdődött egy folyamat cégünknél aminek célja az volt, hogy új piacokat tudjunk lefedni termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Ennek a folyamatnak a részeként több olyan munkát elvégeztünk ahol automatizált rendszerek rész egységein dolgoztunk. Néhol kivitelezést, máshol tervezést,  és volt ahol alkatrészeinek szállítást vagy ezek kombinációját végezte társaságunk. Ezek a munkák és az általuk kialakult kapcsolat rendszerünk lehetővé teszik, hogy 2021-ben már olyan komplexebb, akár teljesen automatizált rendszerek, teljes telepítését vállani tudjuk. A tervezéstől a gyártáson át egészen a telepítésig, beüzemelésig mindenben tudunk közreműködni egy-egy ilyen projektben.

 

Ipari automatika üzletágunk képes jó áron minden olyan szükséges egységet beszerezni ami szükséges lehet. Legyen szó akár egy csőrendszerről akár egy szállítópályáról vagy egyéb automatizált üzemről. Az újdonság az idei évre az, hogy ezeket az alkatrészeket egy tapasztalt gépész csapat segítségével akár telepíteni is képesek leszünk ha szükséges.

 

Áramellátás üzletágunk részt vesz minden a betáplálással kapcsolatos munkában valamint a teljes rendszer villamos tervezésében és kivitelezésében. Egészen a transzformátor állomástól a PLC vezérlésen át az energia menedzsmentig. Minden mérő és biztonsági berendezést jó áron tudunk beszerezni így versenyképes árakat tudunk biztosítani ügyfeleinknek.

 

Annak, hogy egykézből tudunk komplett megoldást kínálni több előny is van. Először is a több lépcsős ajánlati létra kihagyása okán remélhetőleg kedvezőbb áron tudjuk az adott projektet tető alá hozni. Másodszor nem szükséges partnerünknek több különböző céggel egyeztetni mi mindent elintézünk és leszervezünk a tervezéstől a szállításon át a beüzemelésig. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressenek bennünket bizalommal a saga@sagakft.hu címen.

2021-02-25T11:28:05+00:00