Hírek – SAGA Kft.

Kevesebb leállás, hosszabb üzemidő

Mindez a világ legnagyobb távolságú E2E NEXT DC2W közelítéskapcsolójának köszönhetően

Megbízhatóbb érzékelés a gépjárműipari gyártók számára
Az Omron bemutatja az új, E2E NEXT DC2W sorozatot 7 mm-es érzékelési távolsággal, amely a korábbi M12-es érzékelőkhöz képest kétszeres távolságot jelent. Ez megbízhatóbb érzékelést, kevesebb ütközést és megnövekedett produktivitást jelent – még a berendezés elhasználódásából és rezgéséből kifolyólag létrejövő távolsági változások esetén is. Az eredmény? Kevesebb váratlan létesítménybeli leállás a hibás érzékelés, alkatrészek meghibásodása és a berendezések ütközése által okozott károk okán.

Kétszeres érzékelési távolság
Az újonnan megjelent E2E NEXT DC2W sorozat a korábbi modellek érzékelési távolságának közel kétszeresével* rendelkezik. Jelentősen csökkenti a váratlan gépleállásokat, amelyek 70%-át* az alkatrészek meghibásodása okozza. Mostantól új közelítéskapcsolóval vannak felszerelve, amely szinte soha nem hibásodik meg, mivel hosszú érzékelési távolságának köszönhetően nem ütközik a berendezéssel. Biztosítja a munka folyamatosságát.

60-szor gyorsabb a beszerelés
Az Omron speciális „e-jig” rögzítő hüvelyével az új E2E NEXT DC2W PROX érzékelő mindössze 10 másodperc alatt cserélhető a jelenlegi E2E kapcsoló 10 perces csereidejéhez képest. Az e-jig hüvely automatikusan a megfelelő helyen rögzíti az érzékelőt, így nem szükséges a helyre igazítása. Tovább az e-jig hüvely képes a berendezés korábbi kapcsolójához tartozó rögzítőfuratának használatára, így az átállás gyors és egyszerű.

360º-os érzékelési állapotjelző
Az új E2E NEXT DC2W kapcsoló cseréjét a 360º-os, nagy fényerősségű LED állapotjelző is megkönnyíti. Akármilyen elrendezést feltételez a kapcsoló az E2E NEXT DC2Wtelepítésekor, a LED állapotjelző mindig tisztán látható. A hagyományos érzékelők esetén a LED állapotjelző takarásba kerülhet a forgásütköző helyzetéből adódóan. Az új E2E NEXT DC2W esetében nincs ilyen probléma, a LED „mindenhonnan” látható.

Kevesebb meghibásodás
Legnagyobb érzékelési távolsága mellett, amely segít az ütközések megelőzésében, az E2E NEXT DC2W olajálló PVC kábelekkel érkezik – ez legalább két év biztonságos működést tesz lehetővé. Ez a védelem nagyon hasznos, mivel a kutatások* szerint a váratlan alkatrészhibák 30%-át az olajbeszivárgás okozza. Az E2E kábeleit a IP67G JIS C 0920 szabvány alapján bírálták el.

Hogyan válhat mindez javára… egy pillantás alatt
– A korábbi modellek érzékelési távolságának kétszerese 
– Megbízható érzékelés a berendezés rezgés okozta elmozdulása esetén is
– Kevesebb ütközés az érzékelési hibákból következően
– Könnyen ellenőrizhető érzékelési állapot – 360º-os LED
– Rövid csereidő – 10 másodperc 
– Olajálló kábel – védelem két éven át 
– Kis területen is telepíthető
– Lehetőség a készlet egységesítésére egy modelltípussal
*Az Omron 2017. szeptemberi elemzése szerint

A termékekkel kapcsolatban érdeklődjön munkatársainknál.

2023-05-09T11:18:31+00:00