Hírek – SAGA Kft.

Zökkenőmentes integráció az új csatlakozási lehetőségeknek köszönhetően a tömegáram szabályozó és a tömegáram mérő 8741 és 8745 típusaihoz.

A digitalizálás eredményeként növekszik az automatizált gépek és az intelligens terepi eszközök iránti igény. Az Ipari Ethernet gyakran képezi az alapját egy egységes és több részes hálózati infrastruktúra számára. Például a gázáramot mérni és szabályozni kell, miközben az adatokat továbbítani lehet az Ipari Ethernet segítségével.

Eddig azonban a tömegáramlásmérõk (MFM) és a tömegáram-szabályozók (MFC) Ipari Ethernet-hez való kapcsolása csak jelátalakítókkal volt lehetséges, mint például az ME43 terepibusz-átjáró.

Tömegáramlás mérők és tömegáramlás szabályozók integrált ipari Ethernet kapcsolóval

A hálózat zökkenőmentes integrálása érdekében a 8741 és a 8745 MFC / MFM típusok Ipari Ethernet csatlakozóval is el érhetők. Minden szabványos ipari kommunikációs protokoll támogatott, például PROFINET, EtherNet / IP, EtherCAT vagy Modbus TCP.

A beépített interfésznek köszönhetően közvetlenül és rugalmasan csatlakoztathatja a készülékeket a magasabb szintű programozható logikai vezérlőkhöz (PLC-khez). Ez egyszerűsíti az üzembe helyezést és a kábelezést, mivel nincs szükség további al-busz rendszerekre vagy terepibusz-átjárókra. Ez lehetővé teszi a közvetlen és egyszerű hozzáférést a terepi eszközökhöz.

 
A tömegáram-szabályozó / mérő előnyei Ipari Ethernet segítségével:
✓ A terepi eszközök egyszerű üzembe helyezése és kábelezése
✓ Nincs szükség további al-busz rendszerekre / átjárókra
✓ Könnyű karbantartás a vezérlő szinttől a terepi eszközökhöz való közvetlen hozzáférés miatt
✓ Teljes körű diagnosztikai funkciók a berendezés / gép felügyeletéhez
✓ Nincs szükség saját szoftvertermékre

A megfelelő interfész minden alkalomhoz
Az új Ipari Ethernet verzió mellett az MFC-k / MFM-k továbbra is elérhetőek büS / CANopen komunikációval, valamint analóg interfészek formájában is . A tömegáram-szabályozók a nagyszámú kommunikációs interfész és a széles áramlási és nyomástartományok miatt számos alkalmazáshoz alkalmazhatók.

A termékekkel kapcsolatban érdeklődjön munkatársainknál. 

További információk a Gyártó weboldalán: Bürkert

2023-05-09T11:17:32+00:00