Bürkert szelepmozgatók, minőségi alkatrészek pneumatikus rendszerekhez!

Bürkert szelepmozgató

A pneumatikus rendszerek vagy sűrített levegő energiájával működtetett rendszerek fontos elemei a pneumatikus hajtóművek. Ezek a hajtóművek lényeges szerepet töltenek be a sűrített levegős rendszerekben, vagy ahogyan másképp nevezik őket,  a pneumatikus szelepmozgatók vagy pneumatikus működtetők. Ez az alkatrész mozgató feladattal rendelkezik, háromféle szelepet működtet, a nyitó, záró vagy szabályozó szelepeket.

A szelepmozgatókból szeretne minőségi terméket vásárolni? Nézze meg, hogy mit kínál cégünk ebben a témában! A legújabb fejlesztések közé tartoznak a Bürkert szelepmozgatók! A Bürkert szelepmozgatókból a 2053 típusú elérhető a termék kínálatunkban. Mit kell tudni a Bürkert szelepmozgató 2053-ról? Röviden összefoglaljuk a szelepmozgató legfontosabb műszaki tulajdonságait.

Ez a modell már a megjelenésében is különleges, mert karcsú formával és higiénés kivitellel rendelkezik. Továbbá a pneumatikus szelepmozgató háza teljesen rozsdamentes acél alapanyagból gyártották. Ennek köszönhetően kifejezetten a higiéniai alkalmazásokba ajánljuk a Bürkert szelepmozgató beépítését és a használatát. A higiéniai alkalmazások első sorban a gyógyszerészeti, biotechnológiai területen, tehát az egészségügyi és az F&B ágazatban használják az ilyen típusú szelepmozgatót. Az alkatrész interfészét az ISO 5211 szabványhoz igazodva tervezték. Az ELEMENT interfész kombinálható négyféle típusú vezérlőfejjel, illetve pozicionálóval.

Bürkert szelepmozgató hengeres, vékony testtel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy olyan alkalmazásokban kapjon helyet, amik kifejezetten helykritikusak. Nemcsak esztétikus, de praktikus is egyben.

A minőségi termékeink a modern igényekhez alkalmazkodva készültek. Amennyiben Önnek is ilyen modellekre van szüksége, keresse fel cégünket bizalommal! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén kérjen részletes felvilágosítást az általunk forgalmazott Bürkert szelepmozgatókról és egyéb pneumatikus alkatrészekről! A kollégáink készséggel adnak szakmai tanácsot és eligazítják termék kínálatunkban!

2023-05-09T11:33:38+00:00