Bürkert megoldások a biotechnológiában

A Bürkert megoldások a biotechnológiában is az élen járnak. A gyártó kínálatában a legmodernebb berendezések, eszközök és alkatrészek találhatóak meg. 

A biotechnológiáról – mi is ez pontosan?

A biotechnológia egy igen sokrétű, számos területet magába foglaló tudományág, aminek célja az élő organizmusok (mikroorganizmusok, növények, állatok és emberi sejtek) felhasználása technológiai célokra. 

A biotechnológia felhasználja a biológia, a kémia, a fizika, a mérnöki és a matematikai tudományokat, kutatásokat. A biotechnológiának fontos szerepe van például a géntechnológiában, a gyógyszeriparban, az élelmiszeriparban és a környezetvédelemben is. A Bürkert megoldások pedig ezen a téren is segítenek kihozni a maximumot a lehetőségekből. 

Bürkert megoldások

Egyszer használatos Bürkert megoldásokkal a gyógyszeripar fejlődéséért

Bürkert megoldások

Az egyszer használatos eljárásoknak a biotechnológiában számos előnye van. A Bürkert a legmodernebb egyszer használatos megoldásokat kínálja a biogyógyszeripari készítmények jobb és hatékonyabb előállításához. 

A gyógyszergyártás vagy például a vakcinák előállítása mindenképpen összetett és bonyolult folyamat, azonban a Bürkert megoldásaival sokat tehetünk a folyamat hatékonyságáért. A cél minden esetben az, hogy lerövidítsük a piacra kerülési időt, erőforrásokat takarítsunk meg, ugyanakkor megfeleljünk a biotechnológiai ipar magas minőségi és higiéniai követelményeinek is.

A Bürkert áramlástechnikai vezérlés- és méréstechnika terén szerzett szakértelme, valamint a biotechnológiai folyamatok, alkalmazások és berendezések ismerete lehetővé teszi, hogy ezen a téren is problémamentesen használható eszközökkel és berendezésekkel szolgáljon. 

A Bürkert megoldások minden esetben személyre szabottak, és az adott alkalmazásnak megfelelően egyedileg skálázhatóak is. Az általuk nyújtott megoldások minden biotechnológiai alkalmazáshoz hatékonyan és megbízhatóan használhatóak. A cég támogatást nyújt a megoldások teljes életciklusa alatt, és egyedi projektirányítást biztosít a folyamatos optimalizálás érdekében.

Az áramlástechnikai megoldások mérhetően biztosak és hatékonyak. A FLOWave áramlásmérő például nem tartalmaz mozgó alkatrészeket. Az eszközök karbantartásigénye kisebb, a vezérlőszekrények pedig sokkal kompaktabbak. 

A Bürkert Systemhaus mindig nyitott a biotechnológiai ipar kihívásaira. Fejlesztéseikkel és áramlástechnikai szakértelmükkel segítenek hatékonyabbá tenni a biokémiai digitális vezérlő- és mérőrendszereket, hogy azok sorozatgyártásra készek legyenek. 

A Bürkert megoldásokat keresse nálunk!

Cégünk más elismert gyártók mellett a Bürkert termékek forgalmazása mellett is elkötelezett. Csapatunk mindenben készséggel áll ügyfelei rendelkezésére, és a legmodernebb technológiával igyekszik megfelelni a legmagasabb szintű elvárásoknak, technológiai kihívásoknak.

Különféle szelepek, vezérlőegységek és tápegységek is hatalmas választékban találhatóak meg kínálatunkban, méghozzá egyenesen a Bürkert gyártósorairól. Legyen szó egy új, komplett rendszer tervezéséről és kivitelezéséről vagy egy meglévő gyártósor fejlesztéséről, korszerűsítéséről vagy átalakításáról, ránk Ön is számíthat! 

Bürkert megoldások

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Bürkert megoldások vagy más termékeink iránt, ne habozzon, tájékozódjon honlapunkon és bátran keressen minket, ha kérdése merült fel! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén és nyújtanak bővebb felvilágosítást, illetve válaszolnak a felmerülő kérdéseire akár még  mai nap folyamán. 

2024-02-21T11:03:06+00:00