Bürkert ipari szabályozókkal eredményesen kontrollálhat

Bürkert ipari szabályozókból többféle modellt is forgalmazunk, amiket hasznosítani lehet a folyamat irányításban.

Az automatizáció szépen, lassan minden területet utolér. Az ipar az a terület, ahol a leghamarabb megjelentek a technológiai fejlődés vívmányai. Mára bonyolult rendszerek vették át az emberi erő helyét a gyártásban, valamint az egyéb területeken.

Az ember egy lépést tett hátra és átvette az irányító szerepét. Az összetett gépek és a nagy erővel, bámulatos teljesítménnyel működő berendezések képesek gyorsabban és precízebben elvégezni a feladatokat. Az ember az, aki a kontrollt gyakorolja és az automatizációt a saját javára fordítja.

Az ipari irányítástechnika szerepe

Bürkert ipari szabályozók

Az irányítástechnika egy olyan, speciális terület, ami a műszaki folyamatok irányításával foglalkozik. A folyamatokba történő beavatkozás nem véletlenszerűen történik, hanem megtervezetten. A kitűzött célok megvalósítása az irányítástechnika eszközeivel történik, például az ipari szabályozókkal.

A kontrollnak kulcs szerep jut a modern ipari folyamatokban, mert biztosítani lehet vele a folyamatos és optimális működést, ezzel együtt pedig csökkenteni az emberi erő jelenlétét és az azzal járó hibák számát is.

Milyen típusú szabályozókat talál meg nálunk?

  • Tömegáramlás szabályozó
  • Hőmérséklet szabályozó
  • Folyadékáram szabályozó
  • Nyomás szabályozó
  • Motor szabályozó

Az ipari szabályozók alkalmazási területei a következők lehetnek:

  • az energetika területe
  • élelmiszeripar
  • gyógyszeripar
  • vízkezelés
  • a gyártás területe

Minden, olyan területen nagyon hasznosnak bizonyulnak ezek az eszközök, ahol egy bizonyos fajta közeg ellenőrzését, szabályozását kell elvégezni. Folyadékok, gázok jelentik elsősorban ezt a közeget.

Bürkert ipari szabályozók

Mi jellemzi a jól megtervezett terméket?

Egy megbízható szabályozóról el lehet mondani, hogy:

– a kezdetektől könnyű vele bánni, tehát a telepítés nem okoz gondot, könnyen kezelhető és egyszerűen be lehet állítani

– a szabályozó készülék minden körülmények között pontosan végzi el a feladatát és gyorsan reagál a parancsokra

– a minőségi termék szabályozási teljesítménye kiemelkedő

– az ipari szabályozót felhasználóbarát kialakítással gyártják

– a sokoldalú szabályozó készüléket ellátták a tervezők védelmi funkciókkal is, amik biztosítják, hogy hosszú távon megőrizze a működőképességét

– a működtetéshez szükséges feladatokat egyszerűen el lehet végezni, ilyen például az eszközcsere

– nagy mérési pontossággal, gyors válaszidővel rendelkezik

– a szabályozót olyan alapanyagokból gyártják, amik a környezeti terhelésnek és a használatnak is ellen tudnak állni hosszú ideig

– a szabályozók képesek megtartani a beállításaikat és stabilak maradnak kalibrálás után is

Bürkert ipari szabályozók a SAGA-tól

Bürkert ipari szabályozók

A cégünk többek között az ipari automatizálásban alkalmazott termékek forgalmazásával foglalkozik. Minket keres, ha széles termékkínálat mellett fontos Önnek a modern technológiai háttér és a folyamatos fejlődés. Az ipari automatika és az áramellátás területén is aktívan jelen vagyunk, a cégünk átfogó megoldásokat kínál az ügyfeleknek.

Tudjuk, hogy lépést kell tartanunk az igényekkel, ezért mindig keresünk új partnereket, monitorozzuk az újabb és jobb termékeket. Az a célunk, hogy a vásárlóknak hosszú távon ki tudjuk szolgálni az igényeit.

Érdemes figyelemmel kísérni az árukészletünk alakulását, mert több, ismert márka termékeiből áll össze az óriási választékunk. A további tájékoztatáshoz lépjen kapcsolatba kollégánkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén!

2024-06-04T12:03:22+00:00