A nyomástávadó rendelése online is lehetséges!

A nyomástávadót rendelni is lehet; kínálatunkból kedvező áron rendelheti meg a Bürkert és a Danfoss kiváló minőségű termékeit!

Az ipari folyamatok során a gázok és a folyadékok nyomása információt ad a rendszerek optimális működéséről. A nyomás egyike a legintenzívebben mért paramétereknek, a nyomástávadók feladata pedig a mért értékek folyamatos figyelése és a jel továbbítása.

A nyomástávadó egy olyan eszköz, amelyet folyadékok, vagy gázok nyomásának mérésére terveztek – a rendszerek legalapvetőbb paramétere válik mérhetővé a professzionális szenzorok által. Általában ipari gépeken belüli nyomás mérésére használják őket, de ezen túl is sokféle felhasználási területen lehet hasznukat venni.

A nyomásveszteség problémákat okozhat, de a nyomástávadók segítségével folyamatos megfigyelés alatt tartható a teljes rendszer, a nyomásadatok alapján pedig optimálisan állítható be a kompresszor nyomásszintje.

Nyomástávadó rendelés
Nyomástávadó rendelés

Milyen területeken használatos a nyomástávadó?

A nyomástávadót számos területen alkalmazzák, de a legfontosabbak a következők:

  • bemeneti nyomás mérése,
  • kimeneti nyomás mérése,
  • rendszernyomás mérése,
  • nyomásesés mérése vezetékekben a megelőző karbantartáshoz,
  • folyadékok szintjének mérése tartályokban,
  • iszap nyomásának mérése.

 

Hogyan működik a nyomástávadó?

A nyomástávadó működési elve a membrán elhajlásán alapszik, ami a nyomás hatására következik be. A membránra erősített nyúlásmérők megnyúlnak vagy összenyomódnak, és ettől megváltozik a szerkezet elektromos ellenállása, ami pedig egyenesen arányos a nyomással.

A nyomástávadó egy nyomásérzékelőből, egy erősítő áramkörből és egy tartószerkezetből áll. A folyadékok, gázok vagy gőzök szintjének, sűrűségének és nyomásának a nyomásérzékelő által mért változásait az áramkör elektromos jelekké alakítja, amit a másodlagos műszerek megjelenítenek.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő nyomástávadót?

A nyomástávadó kiválasztása során fontos figyelembe venni, hogy milyen nyomásviszonyokat szeretnénk mérni. A nyomástávadó terhelésének irányát – vagyis az alul- és túlnyomást, a vákuumot, illetve a nyomáskülönbséget – és mértékét kell meghatározni, majd ezek alapján kiválasztani az optimális nyomástávadót.

Nyomástávadó rendelés

Miért érdemes a nyomástávadót megrendelni?

Az internetes vásárlás napjainkban már széles körben elterjedt, ezért nem csoda, ha már a nyomástávadókat is meg lehet rendelni online. Ennek számos előnye van, melyeket érdemes kihasználni:

Kényelem: Az interneten keresztül vásárolni kényelmes és időtakarékos lehetőség, hiszen bármikor és bárhonnan el lehet végezni.

Nagy választék: Az interneten sokkal szélesebb választékból lehet válogatni, mint egy hagyományos boltban.

Árak: A webáruházak alacsonyabb költségeik miatt képesek alacsonyabb árakat kínálni, és egyszerűbb azokat összehasonlítani is, így könnyebben lehet megtalálni a legjobb ajánlatot.

Házhoz szállítás: Az interneten vásárolt termékeket általában házhoz szállítják.
Időtakarékosság: Az interneten vásárolva elkerülhető az utazás és a sorban állás, ami időt takarít meg.

Ha nyomástávadóra lenne szüksége, Önnek is érdemes online, weboldalunkon kiválasztania a megfelelő típust. Cégünk a Bürkert és a Danfoss nyomástávadóit forgalmazza, de más termékeinket is érdemes megtekintenie!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a nyomástávadó-rendelés lehetősége iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

2023-05-09T10:42:57+00:00