A Danfoss frekvenciaváltókról: minden, amit tudni érdemes

Danfoss frekvenciaváltók

Danfoss frekvenciaváltók nagy választékával és kedvező árakkal várjuk ügyfeleinket! Forduljon hozzánk Ön is, szerezze be megbízható cégtől a berendezést! 

Az ipari automatizálás során teljesen természetes igény a fordulatszám szabályozása és a forgásirány megváltoztatásának lehetősége. Ebben játszanak kulcsfontosságú szerepet a Danfoss frekvenciaváltók

Tudni kell, hogy a háromfázisú elektromos motorok 50 Hz-es váltakozó feszültségű hálózatról működnek. Ennek megvan az a hátránya, hogy a fordulatszámnak fix értéke lesz, vagyis nem lehet rajta változtatni. A szabályozásra márpedig sokszor szükség lenne, ezért ilyen esetekben a Danfoss frekvenciaváltók jelentik a megoldást, melyek használatával nem csak a fordulatszám, hanem a forgásirány is változtathatóvá válik. Fontos, hogy a Danfoss frekvenciaváltóknak köszönhetően a fordulatszámot fokozatmentesen szabályozhatjuk, állandó nyomaték mellett. A berendezések használatának további előnye, hogy a nem direkt indítással a hálózat is kevésbé terhelődik, mert megszűnnek a hirtelen áramlökések.  

A Danfoss frekvenciaváltók rendkívül sokoldalúak, ráadásul a legmegbízhatóbbak közé tartoznak. Ajánljuk őket minden ipari területere az automatizáláshoz, bármilyen munkagépben, szállítószalagban vagy akár szivattyúban történő használatra. Nagyszerű megoldást nyújtanak, ha szükségessé vált a fordulatszám szabályozása. 

Cégünknél széles választékban kaphatóak a Danfoss frekvenciaváltók. Ha ipari automatizálással kapcsolatosan keresgél, érdemes körülnéznie nálunk, mert számtalan megbízható berendezést kínálunk! Áraink megfizethetőek, így az anyagiak miatt sem kell aggódnia annak, aki hozzánk fordul. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Danfoss frekvenciaváltók iránt, forduljon hozzánk bizalommal akár még ma! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben a megadott elérhetőségeink bármelyikén. Tegye egycsapásra hatékonyabbá a termelési folyamatot, használja ki az automatizálás előnyeit, és keresse cégünket az ehhez szükséges berendezésekért! 

2023-05-09T10:59:33+00:00